Tisztelt Érdeklődő!

Megnövekedett érdeklődés miatt,klíma készülékek- és kiegészítő termékeknél nőhet a kiszállítási határidő!!

Megértésüket köszönjünk!

Hívjon minket!

+36305313786

Hétfőtől-Péntekig: 8-16h-ig

CYBERCON F SERIES ACE-F18SWI / ACE-F18SWO 5,4 KW MONO OLDALFALI KLÍMA SZETT
CYBERCON F SERIES ACE-F18SWI / ACE-F18SWO 5,4 KW MONO OLDALFALI KLÍMA SZETT
281 813 Ft

CYBERCON F SERIES ACE-F18SWI / ACE-F18SWO 5,4 KW MONO OLDALFALI KLÍMA SZETT

Kivitel
Oldalfali
Márka
Cybercon
Raktáron   (4 db)
281 813 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 409 Ft
Részletek
Integrált Wi-Fi vezérlés
Minden Cybercon légkondicionáló rendelkezik integrált Wi-Fi modullal, ami biztosítja a berendezések távolról történő irányíthatóságát. A letölthető alkalmazással a világ bármely tájáról irányítható otthoni klímánk.

Turbo hűtés üzemmód
Ha több hűtésre van szüksége, akkor próbálja ki a turbó funkciót! Ez a funkció arra kényszeríti a gépet, adott ideig maximális teljesítménnyel működjön, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra.

iClean öntisztító funkció intelligens leolvasztással
A készülék a helyiség levegőjében lévő pára (kondenzáció) segítségével „átmossa”, majd leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezzel lassítva a penész és a kellemetlen szagok kialakulását.

PM 2.5-ös filter
Csökkenti a levegőben lévő szilárd részecskék számát. Elsősorban a kisméretű szállópor mennyiségét csökkenti a levegőben.

4D légáram
Ennek köszönhetően a légterelők hagyományos, függőleges irányú motoros mozgatásán túlmenően a berendezések képesek a légbefúvás vízszintes irányát is motorosan szabályozni.

Golden Fin aranyozott bevonat a hőcserélőn
Beltéri egységen: a speciális bevonat megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését, így nem keletkeznek kellemetlen szagok, az áramló levegő egészséges és friss marad. Emellett javul a hőátadás és az energiahatékonyság. Kültéri egységen: a speciális bevonatnak köszönhetően a kondenzátor élettartama jelentősen megnövekedhet, a bevonat véd az eső és egyéb korróziós hatásokkal szemben. A bevonatnak köszönhetően hőszivattyús üzemben lerövidül a leolvasztási idő, növelve ezzel a berendezés fűtőteljesítményét.

Hideg plazma szűrő
A készülék sterilizáló hatású hidegplazma generátorral szerelt, melynek köszönhetően képes a szennyeződések, vírusok (pl. influenza), a baktériumok vagy az atkák nagy részét is eltávolítani a levegőből, ezzel védve egészségünket.

Öndiagnosztika
A készülék a bekapcsoláskor ellenőrzi a működéshez szükséges funkciókat, valamint lehetővé teszi az esetleges hiba okának és helyének pontosabb meghatározását.

I Favor funkció
Ezzel a funkcióval a felhasználó megjegyezheti a kívánt hőmérsékleti körülményeket, a levegő irányát és sebességét, valamint a lamellák helyzetét, hogy ne kelljen minden alkalommal kiválasztania a beállításokat.

Méhsejtes szűrő a szagsemlegesítéshez
Antibakteriális szűrő, amely baktérium semlegesítő hatással tisztítja a levegőt
Ultra csendes működés
Rejtett előlapi LED kijelző
​Automatikus újraindítás áramszünet esetén​
24 órás időzítő
Fűtés -15 °C külső hőmérsékletig
Sarokszelep borítás
Adatok
Gyártó
Cybercon
Tanúsítványok
CE
Cikkszám
ACE-F18SWI_-_ACE-F18SWO