Regisztráljon a kedvezményekért vagy Kérjen egyedi árajánlatot!

Hívjon minket!

+36305313786

Hétfőtől-Péntekig: 8-16h-ig

Computherm Q7 RF Rádiófrekvenciás programozható szobatermosztát
Computherm Q7 RF Rádiófrekvenciás programozható szobatermosztát
16 819 Ft 
13 430 Ft

Computherm Q7 RF Rádiófrekvenciás programozható szobatermosztát

A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható. A hét minden napjára külön-külön hőmérsékletprogram készíthető. Kiválasztható kapcsolási érzékenység
Kivitel
Vezeték nélküli
Márka
COMPUTHERM
Raktáron   (6 db)
20
16 819 Ft 
13 430 Ft
Kezdete: 2024.06.10   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 3 389 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek
Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz, továbbá tetszőleges klímaberendezéshez, vagy egyéb elektromos készü­lékhez függetlenül attól, hogy azok 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkeznek.
A készülék egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását vagy irodáját, és a komfort biztosítása mellett hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez.
A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható. A kapcsolatot a kazánnál elhelyezett vevőegységgel vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) összeköttetés biztosítja, így a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére.
Naponta 1 rögzített és 6 szabadon választott kapcsolási időpont beállítására van lehetőség, melyek mindegyikéhez tetszőleges hőmérséklet választható.
4 különböző lehetőség van a program szerinti hőmérséklet időleges módosítására: a következő programkapcsolásig, 1-9 óra időtartamig, 1-99 nap időtartamig illetve a következő kézi beavatkozásig.
Kiválasztható kapcsolási érzékenység
Belső hőmérő kalibrálása
Hűtés és fűtés üzemmódok közötti egyszerű váltás
Szivattyúvédő funkció
Háttérvilágítás
Billentyűzár
Adatok
Cikkszám
thermQ7rf